Last news in Fakti

4 Юни, 2022 12:28 1 757 5

В Сърбия: Новият треньор на ЦСКА води трио от Чукарички на "Армията"

  • цска-
  • саша илич-
  • футбол-
  • чукарички

И тримата имат договори до лятото на 2025 година, което значи, че предстоят сериозни преговори за привличането им

В Сърбия: Новият треньор на ЦСКА води трио от Чукарички на "Армията" - 1
Снимка: БГНЕС

Новият треньор на ЦСКА – Саша Илич, вече е подготвил троен трансферен удар, пишат медиите в Сърбия, цитирани от „Мач Телеграф”. Той е склонил трима от най-перспективните играчи на вече бившия си тим Чукарички да преминат на „Армията”.

Става дума за левия бек Йован Роганович, който е черногорски национал. В тази зона на ЦСКА настъпи вакуум, след като Брадли Мазику отказа да преподпише договора си. Роганович е на 21 години и има 11 мача за юношите старша възраст на Черна гора.

Друга цел на Илич е 22-годишното ляво крило Алекса Янкович. В тази зона ЦСКА разполага с Яник Вилдсхут и Йоан Баи, които се представиха слабо през миналия сезон. Янкович имат два мача за младежките национали на Сърбия.

Третият уговорен е дефанзиният халф Йован Лукич, който е само на 20 години, но беше с ключово значение за третото място на Чукарички в крайното класиране на сръбското първенство.

И тримата имат договори до лятото на 2025 година, което значи, че предстоят сериозни преговори за привличането им, допълват в Сърбия.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 7 Отговор
    На армията са Литекс обединен с Етрополе или цска ТИРЕ София 2016.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Колибка

    1 3 Отговор
    Ако са само трима,добре,но
    сръбската банка( мафия), ще
    предложи още и цеца е до там.
    Щом дойде сърбин,отбора пропада,
    но сърбите са по добре финансово.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.