Last news in Fakti

4 Юни, 2022 23:40 1 840 3

Mладежките национали загубиха в Швейцария заради груба съдийска грешка

  • младежки национали-
  • младежки национален отбор-
  • швеция-
  • футбол

Единственото попадение в мача падна в 56-ата минута от очевадна засада на Фабиан Рейдер

Mладежките национали загубиха в Швейцария заради груба съдийска грешка  - 1

Груба съдийска грешка доведе до загубата на младежкия национален отбор на България с 0:1 в гостуването на Швейцария. Единственото попадение в мача падна в 56-ата минута от очевадна засада на Фабиан Рейдер, който в момента на удара на Имери беше зад вратаря и цялата отбрана на нашия отбор, а след това при добавката вкара гол.
Швейцария България

Mладежките национали загубиха в Швейцария заради груба съдийска грешка

Двубоят беше без значение за "лъвовете", които още преди този мач изгубиха шансове за класиране. Въпреки това ощетяването оставя лош привкус, тъй като не се случва за първи път в тези еврокалификации.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оиътйк

    2 0 Отговор
    Защо грешките са все в ущърб на България на всички нива. Що за никаква държава сме. Едни макета под носа ни се подиграват. Пфуу.
  • 2 ЧОЧО

    0 0 Отговор
    На калпава ракета космоса виновен.
  • 3 Стига с тия животински имена -

    3 0 Отговор
    "лъвовете"? Че то при такава успеваемост лъвовете да са измрели от глад или да са станали вегетарианци... И пак някой друг им е виновен. Впрочем - този мач ще влезе ли в положителни отчет за успехите на български я футбол?