Last news in Fakti

20 Юни, 2022 13:58 1 283 7

"Сините" получиха 100 хиляди лева от "Левски на Левскарите"

  • левски-
  • футбол-
  • клуб левскари

Борбата за свободен и независим Левски е обща за всички левскари, а просперитетът на Левски безусловно стои над всичко и всеки, заявиха от "Левски на Левскарите".

"Сините" получиха 100 хиляди лева от "Левски на Левскарите" - 1
Снимка: Официален сайт на Левски

Сдружение "Левски на Левскарите" преведе сумата от 100 000 лева по сметката на ПФК Левски, съобщиха представителите на организацията в социалните мрежи.

"Това е само първият от много траншове, които сдружението планира да преведе. Финансовата подкрепа за клуба от страна на организацията е благодарение само и единствено на нейните членове и платения от тях членски внос.

Надяваме се заедно да продължим да доказваме, че феновете можем да бъдем надежден и редовен източник на приходи за клуба.

Насърчаваме левскарите да продължават да помагат всячески на Левски. Възможностите са много - чрез записване в сдружението, чрез закупуване на абонаментни карти, билети и артикули, или пък чрез директни дарения по сметката на клуба.

Борбата за свободен и независим Левски е обща за всички левскари, а просперитетът на Левски безусловно стои над всичко и всеки.

Само Левски!", заявиха от "Левски на Левскарите".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Филип Ейджи

    3 3 Отговор
    Идвайте утре да бутнем кировците!
  • 2 Боко

    1 1 Отговор
    Бръкнах в чекмеджето, нямаше как.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тома

    1 1 Отговор
    Наско ще ги заложи на черното тото
  • 5 Хи хи хи !

    1 0 Отговор
    Поредните будали използвани от шефовете на ЛЕВСКИ !!! Да сте чули някой от Директорите да дава пари за спасяване на Левски ????? Те са свикнали само да вземат не да дават !!!!!!!!
  • 6 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Сините фенове са като нашите пенсионери ! Все ги мамят АЛО измамниците !!!!
  • 7 Икономическия директор на СИНИТЕ !

    0 0 Отговор
    Тия какво се стискат , че не дават повече пари ???? Тая сума няма да стигне за хонорар само за мене бе ! Я развързвайте кесиите !!!!!!!