Last news in Fakti

22 Юни, 2022 11:51 1 901 1

Роналдо става най-скъпият бразилец в Левски

  • левски-
  • роналдо-
  • заплата

Той ще взима повече пари от сънародниците си Уелтон и Цунами

Роналдо става най-скъпият бразилец в Левски - 1
Снимка: levski.bg

Новото попълнение на Левски Роналдо ще е най-скопоплатен сред бразилците на "Герена", съобщава "Мач телеграф", цитиран от Топспорт. Перлата в лятната селекция на 26-кратните шампиони ще взима повече пари от сънародниците си Уелтон и Цунами, които вече са любимци на феновете.

Според запознати Роналдо попада в топ 3 по заплати, а лидер е Георги Миланов. Футболистът бе приет радушно от отбора, а от щаба са впечатлени от неговата експлозивност и техника.

Крилото впечатлява с бързината, която притежава и се очаква да покаже качества, които да вдигнат нивото на игра на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехх, колко жалко е да си говедо!

    2 3 Отговор
    Ще получава повече слама и съвсем малко повече сено МУУУУУУУ