25 Юни, 2022 14:32 1 184 0

ПАОК привлече бивш футболист на Левски

  • янис каргас-
  • паок-
  • гърция-
  • левски

Договорът на бранителя е до юни 2025 г.

ПАОК привлече бивш футболист на Левски - 1
Снимка: PAOK

Гръцкият ПАОК обяви официално трансфера на бившия защитник на Левски Янис Каргас. Договорът на бранителя е до юни 2025 година с опция за още един сезон, съобщиха от клуба.

Дебютът на Каргас за тима от Солун ще бъде срещу бившия му отбор Левски в първия официален мач на ПАОК за новия сезон от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите на 21 юли на "Герена".

Каргас изигра много силен последен сезон с ПАС Янина в гръцкия елит и предизвика интереса на редица водещи клубове от страната, сред които Арис, Панатинайкос и АЕК, както и на отбори от Турция и Румъния. Гръцкият централен бранител записа 65 мача и 6 гола през последните две години за ПАС, в който премина след един сезон в Левски. За "сините" той изигра 29 мача през кампания 2019/2020, но след нея разтрогна по взаимно съгласие в следствие на финансовите проблеми на софиянци.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА