Last news in Fakti

29 Юни, 2022 13:46 969 2

ЦСКА 1948 официално представи поредното си ново попълнение

  • цска 1948-
  • енрике рафаел-
  • футбол-
  • трансфер

Енрике Рафаел официално подписа договора си с клуба и вече е футболист на "червените"

ЦСКА 1948 официално представи поредното си ново попълнение - 1
Снимка: cska1948.bg

Ръководството на ЦСКА 1948 официално представи поредното си ново попълнение в лицето на Рафаел Енрике.

Ето какво написаха „червените” в официалния си сайт:

ЦСКА осъществи сериозен входящ трансфер! Енрике Рафаел официално подписа договора си с клуба и вече е футболист на "червените".

28-годишното бразилско крило проведе среща с ръководството, мина задължителните медицински прегледи и съвсем скоро ще започне тренировки със състава.

През изминалия сезон 2021/22 новото ни попълнение беше част от елитното първенство на Португалия, където записа 26 мача с екипа на Маритимо и отбеляза два гола във вратите на Санта Клара и Боавища.

Бързоногият футболист е познато име в България, след като в периода между 2017 и 2021 г. игра за ЦСКА-София, с който спечели трофея от Купата на България под ръководството на Ел Голеадор - Любослав Пенев. Сега двамата отново ще имат възможност да работят заедно и в армейския клуб.

Рафаел може да играе еднакво добре както на левия фланг, така и на десния и зад нападателя. Впечатлява със страхотна скорост, техника и демараж. Атакуващият халф за последно защитаваше цветовете на португалския Маритимо, но в кариерата си е играл за още куп силни състави като бразилските Гремио Ново, Парана, Баия, Пирасикаба, Ипатинга и Атлетико Минейро. Юноша е на Атлетико Минейро, Интернасионал и Гремио.

Енрике позира гордо пред камерите и фотоапаратите с "червената" фланелка, след което с удоволствие сложи на врата си и шал на отбора. Острието изрази готовност за предстоящите битки от efbet Лига и турнира за Купата на България и си пожела много победи с ЦСКА!

Добре дошъл сред "армейците"! Успех!

Bem-Vindo!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    3 0 Отговор
    Хаха, нали уж можело само с българи :) истината е в чернокожите
  • 2 БРАВО

    0 0 Отговор
    Да се стягат разни -мейки,..- енсърки,... отвори им се парашута, ново попълнение