Last news in Fakti

29 Юни, 2022 20:03 3 594 0

ПСЖ отмъква трансферна цел №1 на Милан

  • ренато санчес-
  • лил-
  • милан-
  • псж

Португалецът трябваше да замести Франк Кеси в центъра на терена

ПСЖ отмъква трансферна цел №1 на Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Милан едва ли ще е много доволно от факта, че ПСЖ е все по-близо до трансфера на Ренато Санчес от Лил, защото португалецът бе считан за идеалния заместник на Франк Кеси, който подписа с Барселона, след като контрактът му с „росонерите“ изтече.

Спортният журналист Фабрицио Романо твърди, че „парижани“ са все по-близо до подписа на Ренато, тъй като финансовите условия на „парижани“ са по-изгодни, както за „песовете“, така и за самия футболист.

Санчес отдавна доказа, че е готов да се пробва отново за футбол на най-високо ниво, след като помогна на Лил за спечелването на титлата през сезон 2020/21 в конкуренцията именно на ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА