Last news in Fakti

30 Юни, 2022 07:32 1 244 0

Висока цена отказва Челси от защитник на Ювентус

  • ювентус-
  • матайс де лихт-
  • челси-
  • футбол-
  • серия а-
  • висша лига

Де Лихт има клауза за откупуване на стойност 120 милиона евро и изглежда от Ювентус не смятат да го пуснат за по-малка сума

Висока цена отказва Челси от защитник на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Челси е напът да се откаже от идеята за привличане на защитника на Ювентус Матайс де Лихт. 22-годишният талант бе една от основните трансферни цели на лондончани, които имат спешна нужда от подсилване на защитата, след като се разделиха с Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен. На "Стамфорд Бридж" обаче смятат, че цената на нидерландеца е твърде висока и вероятно ще се насочат към други цели, пише "Дейли Мейл".

Де Лихт има клауза за откупуване на стойност 120 милиона евро и изглежда от Ювентус не смятат да го пуснат за по-малка сума. От Челси обаче не са склонни да дадат толкова пари за този футболист.

Така лондончани се очаква да се обърнат към другите си трансферни цели. Според "Скай Спортс" те ще опитат да вземат Милан Шкриняр от Интер. Двата клуба са в добри отношения покрай трансфера на Ромелу Лукаку и нищо чудно да осъществят още една сделка това лято. Словакът ще излезе двойно по-евтино от Де Лихт, като цената му е около 60 милиона евро. Проблем може да се окаже фактът, че в момента и ПСЖ води преговори за този играч и е доста по-напред в това отношение.

Междувременно "АС" пък твърди, че в Челси смятат да отправят оферта за Калиду Кулибали. Договорът на 31-годишния бранител изтича след година и той е много вероятно да си тръгне от "Диего Армандо Марадона". Сенегалецът ще излезе и най-евтино, тъй като в момента цената му е около 30 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА