Last news in Fakti

30 Юни, 2022 09:31 1 764 0

Жоан Лапорта: Жерар Пике е необичаен човек, който страда много

  • барселона-
  • жоан лапорта-
  • футбол-
  • ла лига

Представяме си, че футболистите имат слава, пари и всичко, което искат. Но те си остават хора, а Жерар е страхотен човек

Жоан Лапорта: Жерар Пике е необичаен човек, който страда много - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Барселона Жоан Лапорта призова да не бъде критикуван защитника на тима Жерар Пике и да бъде подкрепен в трудния момент. Причина за изказването на боса е раздялата на футболиста с певицата Шакира.

"Жерар е необичаен човек, който страда много. Представяме си, че футболистите имат слава, пари и всичко, което искат. Но те си остават хора, а Жерар е страхотен човек. Той е един от капитаните на клуба, той имаше голям късмет да бъде в клуба и даде много на Барселона.

Въпреки факта, че той, баща на малки деца, има такава ситуация, той заслужава цялата подкрепа и любов на феновете. Не слушайте новините, които се опитват да го направят несериозен човек, лишен от чувства", каза Лапорта.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА