Last news in Fakti

30 Юни, 2022 11:42 3 908 0

Ливърпул с повече от добра оферта за халф на Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • марко асенсио-
  • ла лига-
  • футбол

Асенсио не е доволен от факта, че е по-скоро със статут на резерва на "Сантиаго Бернабеу"

Ливърпул с повече от добра оферта за халф на Реал Мадрид  - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул е изпратил повече от добра оферта за халфа на Реал Мадрид - Марко Асенсио. Договорът на 26-годишния футболист изтича след година и той засега отказва да преподпише с "кралете". Затова от Реал са склонни да се разделят с него, а мърсисайдци изглежда ще се възползват от ситуацията, за да го вземат в редиците си, твърди Deportes COPE. Според запознати офертата е близо до исканите пари от испанския клуб - 40 милиона евро. Самият футболист пък иска заплата от 7 милиона евро на година в новия си отбор.

Асенсио не е доволен от факта, че е по-скоро със статут на резерва на "Сантиаго Бернабеу". Той изигра 31 мача в Ла Лига през сезона, но в 12 от тях влизаше като смяна. Това е и причината да иска да напусне. Испанецът обаче държи да отиде в отбор, където ще играе редовно, а не е сигурно дали Юрген Клоп може да му гарантира подобно нещо, при положение, че разполага с Махомед Салах, Диого Жота, Луис Диас и Роберто Фирмино в предни позиции.

Ливърпул не е единственият кандидат за Асенсио. Интерес към него има от Милан, Манчестър Юнайтед и Челси.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА