Отидете към основна версия

18 464 18

Най-икономичният Mercedes-Benz

  • mercedes-benz-
  • икономия на гориво
Фото шпиони успяха да уловят в обективите си нов, неизвестен до този момент, автомобил с марката Mercedes-Benz. За съжаление колата е изключително добре маскирана и е трудно да бъде определена формата и. Снимките са направени на територията на завода в Зинделфинген и бяха разпространени от портала Carscoops.
 
Въпреки изключително тежкия камуфлаж експертите са на мнение, че става дума за нов прототип, който ще даде началото на модел, характеризиращ се с изключително нисък разход на гориво. Основните елементи, по които могат да се направят тези изводи са неголемите размери на концепцията, обтекаемата форма на каросерията и тънките колела.
Според непотвърдена информация въпросната свръхикономична концепция е почти готова и ще бъде демонстрирана на някое от предстоящите автомобилни изложения. Това може да се случи на салона в Лос Анжелис или пък през януари догодина в Детройт. Не е изключено най-икономичният Mercedes да бъде показан и през пролетта на 2015-а в Женева.
 
Намеренията на компанията да пусне сериен автомобил с възможно най-нисък разход се потвърждават и от едно по-раншно изказване на ръководителя на Mercedes Benz Дитер Цетше, който заяви, че съвсем скоро Mercedes ще извади прототип, който ще покаже представите на марката за възможно най-икономичното и автономно возило на бъдещето.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Пет начина за икономия на гориво

    Мнозина от вас са наясно с основните правила за по-нисък разход на гориво, но по една или друга причина повечето от нас пренебрегват някои от тях. Ако ...
    07.06.2021
    14 444
    34