Отидете към основна версия

4 340 7

Задава се обновеният Evoque от Land Rover

  • evoque-
  • facelift-
  • land rover-
  • sofia motor show
На родна земя по време на Sofia Motor Show ще видим и фейслифта на най-малкия модел на Land Rover - Evoque. Изминаха цели пет години от появата на първият подобен модел на компанията, които разбуни духовете при малките SUV автомобили със стилния си отличителен дизайн и пожъна голям успех. Промените засягат малко детайли, което значи, че британският производител се е справил добре първоначално.
На лице са нова предна броня с по-големи въздушни отвори и нова решетка и джанти с нов дизайн, както и нови LED стопове. Интериорът е променен значително с нови врати и седалки, а инфотейнмънт системата е вече с 8-инчов сензорен дисплей. От централната конзола се управлява системата All-Terrain Progress Control ATPC идваща от по-големия брат - Range Rover.
В гамата четирицилиндрови двигатели е добавен новия изцяло алуминиев TD4 Ingenium с две нива на мощност 150 и 180 конски сили. Моторът с понижени вибрации, с 20-30 кг по-лек от предшественика си и се предлага с шестстепенна ръчна кутия или деветстепенен автоматик. Топ версията е бензиновият Si4 е с 240 конски сили и се предлага само с девет степенният автоматик, с който автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч за 7.6 сек, а максималната скорост е 217 км/ч. Базовият модел е с дизеловия двигател с мощност от 150 конски сили и е единственият с предно задвижване. Разходът на гориво е намален с 18 процента от първоначалния модел.
 
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини