Отидете към основна версия

22 078 61

570 коня за обновения GT-R

  • nissan-
  • gt-r-
  • годзила-
  • r35

Откъдето и да погледне човек, "Годзила" е впечатляваща машинария. Най-смайващ обаче си остава фактът, че техническите характеристики на този автомобил не спират да се подобряват с всяка изминала година. Ако се вярва на слухове, циркулиращи из форума на Клуба на притежателите на GT-R, тенденцията ще се запази и през 2013-а.

Според мълвата по време на пресконференция на Nissan, проведена неотдавна на пистата "Нюрбургринг", от компанията са разкрили част от плановете си за поредната модернизация на "Годзила". Японците се надявали да увеличат мощността с поне 40 к.с. благодарение на препрограмиране на управляващата електроника на двигателя и оптимизиране на всмукателната и изпускателната му системи.

В момента GT-R развива 530 коня, което означава, че обновеният R35 ще разполага с поне 570. Инженерите на Nissan нямало да се ограничат само с човъркане по мотора. На фини донастройки щели да бъдат подложени трансмисията и окачването. Подът на колата щял да се сдобие с нови аеродинамични елементи с цел подобряване на охлаждането, намаляване на разхода на гориво и оптимизиране на вредните емисии.

До края на производствения цикъл външността на сегашната "Годзила" надали щяла да претърпи изменения. Гамата от цветове щяла да бъде обогатена, а версиите Premium Black и Egoist щели да станат достъпни за пазарите по цял свят.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Задава се много по-бърз Nissan GT-R

      Следващата седмица от Nissan ще разкрият всички технически характеристики на новата версия на GT-R. Главният инженер на проекта Кацутоши ...
    28.10.2011
    9 963
    36