Отидете към основна версия

61 232 15

Разгледайте подробно колите от Ловеч

  • great wall-
  • litex motors-
  • voleex-
  • hover-
  • steed

 

Litex Motors стартира официалната си интернет-страница, представяща автомобилите с марка Great Wall, които ще се произвеждат у нас. Компанията вече пусна в продажба трите модела - минито Voleex, кросоувъра Hover и пикапа Steed, но те все още са китайско производство.
 
Поточните линии на завода край Ловеч вече са готови и предстои пускането на пробни серии, които няма да се продават. Масовото родно производство ще започне преди края на годината, а първите бройки ще постъпят в дилърските центрове от началото на 2012-а.
 
На официалната интернет страница на Great Wall за България – www.greatwall.bg – потребителите могат да разгледат подробни презентационни видео филми на автомобилите, които предлага българската компания. 
 
Интересни са и цените на трите модела, които Litex Motors обяви. Малолитражката Voleex с топ оборудване струва 15 990 лева с ДДС. Цената на кросоувъра Hover започва от 28 699 лева с ДДС, а пикапът Steed струва 24 499 лева с ДДС. Всички автомобили се предлагат с пет години пълна гаранция.
 
Важно е да се спомене, че при Hover и Steed има възможност за ползване на данъчен кредит, а се очаква и субкомпактният Voleex да се сдобие със сертификат N1, благодарение на който цената му също може да се намали с 20% и да стане 12 792 лева.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини