Отидете към основна версия

36 520 33

Какви BMW M5-ици се продават в БГ?

  • bmw-
  • m5-
  • българия-
  • mobile.bg

През май 1972-ра е основано легендарното спортно подразделение на BMW. То се нарича M GmbH, но се сдобива със световна слава чак осем години по-късно, когато баварците представят M1.

Днес този модел не е сред живите, но M-подразделението има много други представители. Безспорно най-популярни са М-ките от трета и пета серия, като последната е считана за еталон при спортните седани.

Това е и най-уважаваният М-модел от феновете на баварската марка. Първа е модификацията Е28, но за най-култова М5-ица се смята Е39. Всяка една от петиците, обозначени с индекс М обаче има немалко почитатели.

Поради тази причина решихме де направим един бърз преглед на М5-иците, които се продават в България и с учудване установихме, че те не са чак толкова много. Потърсихме в най-големия сайт за автомобили у нас mobile.bg и открихме само 26 обяви.

Най-евтината е произведена през 1999 година и се предлага за 20 000 лв. Тази, която е най-скъпа е производство 2014-а година, изпълнение Bmw M5 limited и струва 68 800 евро. Всички М5-ици, предлагащи се у нас, можете да разгледате ТУК.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини