Отидете към основна версия

5 054 7

Chevrolet чества 50-годишнината на Camaro

  • chevrolet camaro-
  • юбилей

Един от автомобилите създали определението "мъсълкар" или мускулест автомобил навърши своята 50 годишнина. През септември 1966-та първото Camaro излиза пред широката публика и от тогава насам той се е превърнал в икона и мечта на милиони фенове по света. Във връзка с това американската компания ще пусне стилна юбилейна версия.

Автомобил ще се отличава с цвета Nightfall Gray Metallic, специални 20-инчови джанти, оранжеви спирачни апарати при версията LT и черни покриви при кабриолетите. В интериора ще се комбинират черна кожа и велур обшити с контрастни оранжеви конци, а метални плочки на волана, таблото и седалките ще показват означението на модела.

Юбилейните машини ще могат да се поръчват от началото на лятото като ще има избор от моделите LT и SS съответно в кабрио и купе версиите. Тези колекционерски автомобили в бъдеще само и единствено ще покачват цените си, като някои подобни мускулести коли от миналото минават границите на 1 милион долара по търговете. Camaro е един от малкото модели, като Mustang, Corvette, Charger и Challenger, които успяха да продължат своето поколение през годините.

Подробни технически характеристики за генерациите на Camaro , вижте ТУК

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини