Отидете към основна версия

7 276 25

Първата Alfa Romeo Giulia напусна завода

  • alfa romeo giulia

Вчера първият брой от дългоочакваната Giulia напусна завода и така датата 19/4/2016 може да бъде вписана в историята на компанията след годините разработване на модела. Базовата версия ще се задвижва от 2.0-литров турбо двигател с мощност от 276 конски сили и 400 нютонметра, като ускорението от 0 до 100 обещано от производителя е 5.6 секунди, а максималната скорост - 240 км/ч.

Giulia ще има задачата да отнеме от клиентите на Audi A4, BMW 3-series, Mercedes C-class, но те имат и много други противници. Разбира се тя ще се отличава по типично италиански признаци - хубав дизайн и може би най-добрия звук на пазара.

Друга версия, обаче се е загнездила в мозъците ни и я очакваме с нетърпение - Quadrifoglio. С V6 двигател идващ от не кой да е, а Ferrari и предлагащ мощност от 505 конски сили само и единствено за задните колела този модел ще яде автомобили, като M3, RS4 и C63 на закуска. Да не забравяме и времето от 7:39, което прототипът на автомобила постави на Нюрбргринг през есента и с него се превърна в най-бързия седан.

Подробни технически характеристики за Alfa Romeo Giulia  ТУК

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Ще видим Alfa Romeo Giulia QV

    Директно от премиерата си във Франкфурт - най-големият европейски салон за годината, у нас ще пристигне серийната Alfa Romeo Giulia. Компанията връ ...
    28.09.2015
    6 948
    40