Отидете към основна версия

17 351 45

Ето я лимузината на Путин

  • кортеж-
  • лимузина-
  • путин

Държавното руско предприятие НАМИ патентова промишлени модели на два автомобила - лимузина и кросоувър. Към патентните документи са приложени снимки, които изтекоха в интернет пространството. От тях за първи път се вижда как точно ще изглежда президентската лимузина.

До този момент в мрежата се извъртяха какви ли не рендъри, някои от които доста точни. За съжаление в патентните документи, освен снимките се съдържа само обща информация за автомобила. Заявката за патента е постъпила на 30 март, а регистрацията е станала на 13 май тази година.Що се касае до автомобила от снимките, няма съмнение, че именно това ще е бъдещият флагман на проекта "Кортеж", който ще бъде основно превозно средство за руския президент. Съгласно информацията от патентните документи, като автори на екстериорния дизайн са посочени Юрий Черненко и Геннадий Тишкин - ръководители на дизайнерския център към НАМИ.

Преди седмица стана ясно, че новият руски автомобил от най-висок клас, предназначен за първите лица в държавата, успешно е преминал краш тестовете за безопасност в Германия. Министърът на промишлеността и търговията в Русия Денис Мантуров съобщи, че в момента лимузината преминава серия от пътни тестове в различни условия.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Приборният панел на колата на Путин

    Централният научноизследователски автомобилен и автомоторен институт (НАМИ) патентова комбинация от прибори, която ще бъде интегрирана в арматурното т ...
    19.08.2016
    9 821
    5