Last news in Fakti

23 Юни, 2016 10:05 17 338 45

Ето я лимузината на Путин

  • кортеж-
  • лимузина-
  • путин
Ето я лимузината на Путин - 1

Държавното руско предприятие НАМИ патентова промишлени модели на два автомобила - лимузина и кросоувър. Към патентните документи са приложени снимки, които изтекоха в интернет пространството. От тях за първи път се вижда как точно ще изглежда президентската лимузина.

До този момент в мрежата се извъртяха какви ли не рендъри, някои от които доста точни. За съжаление в патентните документи, освен снимките се съдържа само обща информация за автомобила. Заявката за патента е постъпила на 30 март, а регистрацията е станала на 13 май тази година.Ето я лимузината на Путин

Що се касае до автомобила от снимките, няма съмнение, че именно това ще е бъдещият флагман на проекта "Кортеж", който ще бъде основно превозно средство за руския президент. Съгласно информацията от патентните документи, като автори на екстериорния дизайн са посочени Юрий Черненко и Геннадий Тишкин - ръководители на дизайнерския център към НАМИ.

Преди седмица стана ясно, че новият руски автомобил от най-висок клас, предназначен за първите лица в държавата, успешно е преминал краш тестовете за безопасност в Германия. Министърът на промишлеността и търговията в Русия Денис Мантуров съобщи, че в момента лимузината преминава серия от пътни тестове в различни условия.Ето я лимузината на Путин


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Brenter

    5 0 Отговор
    Мче то, туй си е чисто бентлей фантом бе майна...
  • 2 Миро

    1 3 Отговор
    Ми евала на братушките, перфектно изглежда, а като се има предвид и, че моторизацията ще е на Порше, си става абсолютен конкурент на Ролс Ройс.
  • 3 Митю

    3 1 Отговор
    Какъв е тоя китайския клонинг на Ролс ???
  • 4 Путкин

    5 0 Отговор
    Тия прехвалени руски умове така и няма да се откажат да копират западните возила!? Фантом-а направо къса по шевофете неповторимите форми на "Кортеж"-а
  • 5 Бакуган

    5 0 Отговор
    Много яка модификация на Ролс-Ройс. Въпреки че има малко и от Бентли са съумели да запазят автентичното английско излъчване и дух.
  • 6 Тошибиян

    4 0 Отговор
    Како е туй сега?ужас и като си помислиш че са отишли 500милиона евра за разработката му......
  • 7 фантомас

    5 0 Отговор
    Най-големите нещастници, уж инвестирали милиарди в разработки, имаше разни 3 д модели в интернет и накрая кво, копие на Ролс-Ройс, няма такъв смях.
    Вместо да харчат толкова пари, защо не купиха направо няколко Фантома и да си решат проблема, ама пустата гордост.
    При руснаците, традицията да крадат чужди проекти явно продължава.
  • 8 Тошибиян

    5 0 Отговор
    А можеше за милион евра да се вози в ролс и да спести купища пари ама не я съм император и не моем се возим в ролс требва да е мелез колата
  • 9 цървул

    1 2 Отговор
    Абе, до кога ще гледате в чуждото канче, кой колко дал, кое на какво прилича, големи разбирачи сте и акъли ама какво измислихте Вие тука в България. Аз ще Ви кажа, НИЩО!!! Имали дали, да не би от Вас да са взели пари или ноухау. И престанете да говорите за Китай глупости, цялата Ви домашна техника е от Китай.

    Коментиран от #11, #12, #18

  • 10 Колев

    0 2 Отговор
    Ей аман от ...... Дизайнът е препратка към ЗИС 110. Фантомът също е носталгично ориентиран към тази епоха. От там и сходството.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бай

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "цървул":

    Какво да измисля? Да изкопирам на 99% готов модел и да лъжа, че са инвестирани милиони в разработка ??? Това ли да измисля??? Колко "умен" трябва да си, че да им вярваш на глупостите?
  • 13 Саяна

    4 0 Отговор
    Защо ушанките продължават да дават Китай за добър пример? Всеки на земното кълбо е наясно с качествата на евтината китайска имитация на всичко хубаво измислено от западния свят. Много сте смешни значи.
  • 14 Гост

    2 1 Отговор
    Хайде сега погледнете CHRYSLER 300C, след това Lancia Thema и тогава коментирайте:)

    Коментиран от #16, #17

  • 15 Една другарка

    3 0 Отговор
    Фиат и Крайслер (Fiat Chrysler Automobiles) са една фирма. А това на картинката е поредното потвърждение, че руснаците крадат наготово постиженията на прогнилия капитализъм и ги брандират с гръмки патриотични имена. Така е било преди, така е и сега, така ще и за в бъдеще.
  • 16 АМА ТАЗИ Е ОТ ТИТАН

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    ТИЯ ОТ КРАЙСЛЕР МНООООГО КРАДЪТ ЕЙ ....
  • 17 читанката

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Ти пък вземи прочети малко, че ставаш смешен.
  • 18 незнайко

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "цървул":

    Господинът е прав за китайската техника. Това, че автомобила прилича на някой друг, не ни дава право да мислим, че руснаците са го откраднали. Едва ли тенекиите и железата ще са вносни. В Русия се произвеждат много качествени стомани.
  • 19 селото

    2 1 Отговор
    а что сказал товарищ Путкин !?
  • 20 Хахахахахахаха

    2 0 Отговор
    Иииии тва голям смех бе... просто не е истина.. ама ше се разплача от умиление. Това руската дизайнерска чета това ли можа да сътвори.. да прекопира ролс ройс. Мисля и шепа китайски инженерчета щяха да се справят по добре. Сега има цял свят да ги оплюва и да им се смее. Труден нок даун, но все пак болезнен. По добре да си бяха купили готовия ролс или да си бяха поръчали царското возило на ролс по добре щеше да изглежда.. а сега хората ще си казват.. ммм кви хубави ролсове са си купили нашите вождове... пффффф.. смях.
  • 21 Нафарфорий

    2 1 Отговор
    Дайте му на русофила/рубладжиятя един западен автомобил, турете му неква руска емблема и гледайте как бие в гърдите колко велики са руските кошове и колко не стрували западните автомобили!
  • 22 оооооо

    1 1 Отговор
    Параноик, но и фукльо.
  • 23 Чичо Чарли

    2 1 Отговор
    Всъщност повече прилича на ролс гост 2009год. от колкото на крайслер... тези статии ми се струват несериозни, от 5години чета ето я колата на Путин.. новата кола на Путин.. новата руска лимозина.. и винаги са различни и всички са комп.анимация..
  • 24 Наш Кортеж Ушол

    3 1 Отговор
    -Ахххх горките завалииии....този култ към личноста и вожда унищожи русия нещастен народ със нас и евреите но евреите си направиха държава и са добре защото измислиха и капитализма и комунизма-социализма и печелят и от 2-те системи а рашъните и ние си останахме бедни защото сме много умни и слушаме и им се подчиняваме за 500млн.евро само АМДЖИ-та Ролс-Ройси Бентлита БМВЕ-та 7-ма Серия и АУДИ ЕС-8 всичките бронирани и чисто нови 500-бройки ще вземат и Император Лилипуткина ще има най-големият кортеж в света барабар със руският цигански катун за песни сватби и погребения....

    Коментиран от #30

  • 25 IVAN GROZNI

    1 0 Отговор
    IMAT I RAKETI V KOSMOSA ( t.e. kosmi4eski tehnologii ),uspe6no iztrelvat sovalki za razlika ot drugi.Za6to>si mislyt,4e ne mogat da sazdadat avtomobil po-dobar ot zapadnite tro6lyci...:)))))
  • 26 баш комунисто

    3 1 Отговор
    .....Защото трябва да откраднат 500 милиона евра и колата-колите на путин от проект кортеж ще видят бял свят през крив макарон.....и то руснаците са само за космоса за друго нестават...
  • 27 АзСъмБългарче

    0 1 Отговор
    И в Русия гордо си управлява Путин, а путьовци командват из България...

    Коментиран от #28

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Бай хой

    2 3 Отговор
    А броя на колелетата от кого са откраднали? А сега? Жалки неграмотни чалгаджийчета избиват комплекси като припадат по лъскавият запад и са готови да продадат майка си и баща си.

    Коментиран от #31

  • 30 Що се занимавате с клюки и интриги

    1 2 Отговор

    До коментар #24 от "Наш Кортеж Ушол":

    За 500 млн. евро... Някой да пресметна, че вътре са всички разходи по дизайн, иновации, развитие на проекта... Ето така се стига до фамозната сума... Разбира се, че да си купиш готови 500 Бентли-та е възможно, но явно не се съобразявате с идеята, че "Кортеж" се създава, за да има РУСКА марка автомобили за официални поводи и държавата да се представлява само чрез руско производство. На този фон да тръгнеш от нулата и създадеш серия автомобили, с която серия всички държавни и общински чиновници ще се движат в обществото е с много по-сериозен ефект от някакви си 500 млн. евро.

    Руснаците знаят какво правят, помислете за себе си! Фирмите, които произвеждат в Русия автомобили и транспортна техника, са от местни руски през китайски и корейски чак до марки като Рено-Нисан, Шевролет и Мерцедес... В България - един кирлив Г Уол...
  • 31 Македонска Наденица

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "Бай хой":

    -Гуемо село кулалетата са ги смотали от фалиралата ГАЗ-Волга панимаеш айде у лево умен качествен маттериал....
  • 32 ПРИ СТАРИЯ РЕД ПО ИМАШЕ РЕД

    2 3 Отговор
    ПЛЮЕЩИТЕ МИШУНГЕРИ ПО ДОЛУ А И ПО ГОРЕ НЕСКОВАЛИ ЕДНА ДЪСКА НА КРЪСТ И ОСТАВИЛИ РОДИНАТА СИ В РЪЦЕТЕ НА ПОЛИТИКОБАНДИТСКАТА КЛИКА ВСКОРО ША СА НАВИРАТ В ДУПКИТЕ СИ АМА ОЩЕ НЕ ГО ЗНАЯТ.

    Коментиран от #33

  • 33 Сурова Наденица

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "ПРИ СТАРИЯ РЕД ПО ИМАШЕ РЕД":

    -Ти свириш ли на бузуки със издути бузки?
  • 34 БАЙ ГАН4О

    3 1 Отговор
    Добре ,че пуснаха тази стстия,че да се сберат всички,като мухи на л..но и да дават туй дет го нямат най много, да за акъла става въпрос ха ха ха ха
  • 35 Роман Ценов

    2 1 Отговор
    Копирана от Ролс Ройс .Очакваше се.

    Коментиран от #41

  • 36 Маверика Ценов

    2 1 Отговор
    -Аз си карам руският форд маверик и ми дреме на шлифера но за жената ще взема една такава а за съдружника дачия със трите коша....
  • 37 миседниш накура

    1 0 Отговор
    хората си произвеждат пък тука "големите разбирачи" дават компетентно мнение без да знаят какво мислят тези хора....
  • 38 фейслифт на ЗИС

    1 0 Отговор
    Ако това е копирано от ролса значи , че той пък е копиран от техния стар ЗИС !
  • 39 бай брадър

    0 1 Отговор
    И като изхарчиха една торба с пари, какво постигнаха освен начесване на крастата и на манията им за величие? Това са никога невъзвръщаеми пари, да бяха си купили наистина 1 Бентли и да мирясат. Руска мегаломания в действие, лошото е че и ние сме прихванали добре от тях.. Защо не си возят чиновниците в Лади?
  • 40 тъйва

    1 0 Отговор
    а, ти кой си да каже кой къде да се вози.....колата е супер, а ти като нямаш пари и за билетче , не мрънкай!
  • 41 ЕШХБ

    1 1 Отговор

    До коментар #35 от "Роман Ценов":

    а, бе пенсийке, кой си ти да кажеш, кой от къде копира,....какво си направил в скучния си живот, освен да плюеш и злорадстваш!
  • 42 незнайко

    1 0 Отговор
    Някой правил ли е сметка, 500 Ролс Ройса, за колко време ще ги произведат, че карате ПУТИН да си ги купи? Бронираните, да не би да ги произвеждат на конвейр?
  • 43 Умният Руснак

    0 1 Отговор
    -Затова че се мотаят и крадат 500-милиона евро 5-години по-проект кортеж можеха да си поръчат 500-бронирани ролс-ройса на изгодна комплексна цена и вече да са им ги доставили от завода на британците собственост на бмве.
  • 44 ЦъвеЦки дрон

    0 0 Отговор
    Майчицееееее, някой да копира нещо от руснаци...
    Спри пиенето бе младеж!
  • 45 KOREKTOR

    0 0 Отговор
    До 44 ЦъвеЦки дрон


    Я погледни новото Mitsubishi Outlander как е одрало муцуната на LADA VESTA и изобщо Х RAY стила на Стив Матин на новите лади показан за първи път още 2012 година на концепта LADA X-RAY и въплатен в серийните LADA VESTA и LADA X-RAY показани през 2014.

    А муцуната на Mitsubishi Outlander видя бял свят през 2015 -та