Отидете към основна версия

31 920 10

Американският Alfa-звяр лепи стотака за 2.7 сек.

  • rezvani-
  • beast alfa

Американската компания Rezvani разпространи подробности за своя нов суперкар Beast Alfa. Публичната премиера на суперкара е насрочена за 16 ноември и ще се състои в рамките на автомобилното изложение в Лос Анжелис.

Средномоторният автомобил разполага с 2.4-литров четирицилиндров двигател от Honda. Към него е монтиран механичен нагнетател, повишаващ мощността до 500 конски сили. Общото тегло на автомобила е 885 килограма.

Всичко това позволява ускорение от 0 до 100 км/ч. за 2.7 секунди. Двигателят предава момента на колелата посредством механична шестстепенна скоростна кутия, характеризираща се със сближени предавателни числа.Интерес представляват и лостчетата за превключване на скоростите, позиционирани зад волана. Компанията Rezvani има вече един автомобил в арсенала си. Това е спийдстърът Beast, който е построен на шаси от Ariel Atom 3.

Неговата маса е само 748 килограма. Цената на този автомобил, който е облечен с карбонови каросерийни панели, е $215 00. Стойността на Beast Alfa все още не е известна. Beast Alfa ще е нещо като по-комфортна версия на спийдстъра.

Новата кола ще разполага с твърд сваляем таван, иновационни плъзгащи се врати и дори климатик. В салона ще бъдат монтирани въздушни възглавници, електрически стъкла и система за тракшън контрол.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини