12 Октомври, 2022 15:47 4 442 8

Брутален брониран всъдеход за четвърт милион евро

  • rezvani-
  • cadillac-
  • escalade-
  • брониран

Rezvani Vengeance е базиран на Cadillac Escalade

Брутален брониран всъдеход за четвърт милион евро - 1

Rezvani е добре позната компания, която се е доказала в производството на екстремни всъдеходи през годините и последният им проект също не прави изключение. Този път компанията се е спряла на Cadillac Escalade от който не можем да намерим и следа в екстериора. Колата е напълно в стила на Rezvani с малки прозорци, остри линии и квадратни форми. В интериора има малка решетка с LED светлини в двата ѝ края, както и малки дневни светлини малко под тях.

В допълнение към цената от 250 хиляди евро може да бъде поръчан и защитен пакет, който добавя бронировка към купето и стъклата на колата, както и специални гуми, преработено окачване и стоманена предна броня с лебедка. Пакетът, който струва 95 хиляди евро добавя още заслепяващи светлини, интерком, електрически дръжки, димна завеса, нощно виждане, каска и бронежилетка и маски.

Интериорът, за разлика от екстериора е идентичен с този на Escalade, което предвещава много лукс и удобства. Те включват електрически седалки с обдухване и масаж, няколко екрана, таблети и други. Най-мощният двигател, който се предлага за машината е 6.2-литров V8 със 700 конски сили и 911 нютон метра максимален въртящ момент. Трансмисията е автоматична с 10 предавки, а задвижването се предава към четирите колела.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    15 3 Отговор
    Това е за зомби сървавъл апокалипс 😃
  • 2 шампиона

    11 2 Отговор
    Дарете ги на ония наркоман, помогнете му..
  • 3 Сверявайте си информацията

    17 1 Отговор
    Може да добавите и името на дизйнера, все пак е българин - Милен Иванов. :)
  • 4 Аре нема нужда

    4 12 Отговор
    Тоя кенеф,харчи повече от танк !

    Коментиран от #5

  • 5 отворко

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Аре нема нужда":

    Тоя кенеф не е за цървули , който го притежава не му пука колко гори!
  • 6 истина ти казвам

    11 1 Отговор
    Супер е! Само като светна с фаровете на цариградското и шоплука ше се катери по жиците!🤣
  • 7 лява ръка десен джоб

    3 0 Отговор
    Защо не си направихте труда да проучите кой е дизайнера на това "джипче" - статията ви щеше да е доста по смислена и интересна.
  • 8 Тарикат

    0 4 Отговор
    Тази ламарина ли грабна окото ти, Галинчо. "Брутален". Чак се разчувства.