Отидете към основна версия

12 227 31

Ето го обновеното BMW M3

  • bmw-
  • m3-
  • рестайлинг-
  • фейслифт

Първите официални изображения на обновеното BMW M3 бяха разпространени в интернет пространството от портала BMW Blog. От снимките, а и от наличната към момента информация, става ясно, че наточената "тройка" от моделна година 2017 се отличава с изменени фарове и ново опционално оборудване.Това е втори рестайлинг на модела. Семейството на третата баварска серия беше модернизирано през 2015 година, като тогава модела получи нови диодни задни светлини. Сега М-версията се е сдобила с оптичен фейслифт, заимстван от последната версия на четвъртата серия, като в това число влиза и М4.

По информация на BMW Blog в салона обновеното М3 се отличава по новите лога на седалките и с различното амбиентно интериорно осветление. Като опция ще се предлага и нови, изцяло цифрови уреди на арматурното табло, които ще могат да се настройват според предпочитанията на водача.Що се отнася до силовия тракт, то обновеното М3 не търпи промени. То, както досега, е оборудвано с шестцилиндров двигател с два турбокомпресора, мощността на който е 431 конски сили. С механична скоростна кутия наточения седан ускорява до 100 км/ч. за 4.3 секунди, а при положение, че трансмисията е роботизирана, същото упражнение се извършва за 4.1 секунди.

Като опция към новото М3 се предлага т.нар. Competition Package, с който мощността на трилитровия шестак се увеличава с 19 конски сили, а по време на ускорение от място до 100 км/ч времето се съкращава с 0.1 секунда (данните са за М3 с роботизирана трансмисия). Продажбите на обновеното М3 ще стартират през пролетта на тази година, като все още цени не са обявени.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини