Отидете към основна версия

9 860 33

Радикални промени в BMW: 40 нови модела за две години

  • bmw-
  • промени

Ако немският премиум производител удържи на обещанието си, то през следващите две години ще станем свидетели на ежемесечна баварска премиера. Това ще е и най-голямото обновление на моделната гама на BMW за цялата история на компанията.

В плановете за пълното обновяване на моделите са включени и марките Mini и Rolls-Royce. Към момента обаче баварците не разкриват подробности относно новите си модели.

Не е ясно и дали промените ще са радикални, но най-вероятно те ще са съществени, предвид факта, че и дизайнерския отдел на марката претърпя доста промени. Най-вероятно баварците ще акцентират на своята кросоувър гама.

Това е най-популярният в последно време сегмент и специалистите от BMW няма как да не съсредоточат усилията си към него. Очакванията са за поява на нови пазарни ниши, като това ще стане с появата на автомобилите с повишена проходимост X2 и X7.

От страна на Rolls-Royce пък ще станем свидетели на първия всъдеход в историята на марката. За целта BMW ще инвестира сума от $10.8 млрд в разработката на нови модели и технологии.

От компанията не скриват и, че инвестициите и промените се налагат и заради наложителния преход към епохата на електромобилите и разширяването на автоматизираните технологии за управление на транспортните средства.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини