Отидете към основна версия

8 211 10

Mercedes-Benz 450SL Shooting Brake?

Модифицирането на автомобили е трудоемък процес, особено ако това става без много проучвания и проектиране. Някои проекти обаче, се получават и могат спокойно да бъдат приети за оригинални от невъораженото око. Такъв например е този стар 450SL, който е превърнат в популярният дизайн "shooting brake" или комбинация между комби и купе.

Създаването на автомобила е отнело цели три години, като за тавана са използвани общо 4 нормални от SL, които са съединени. Отвън изпълнението изглежда много добре, а и отвърте също, но никога няма да придобие статут на класика, защото не е дело на някое известно дизайнерско студио.

Ако се абстрахираме от това обаче, определено може да се откроим в тълпата с тази много различна от всичко машина. Ние имаме само лека критика към джантите, които може спокойно да са от времето на автомобила дори да не са оригинални, като избора е огромен. Второто нещо, което леко не разбираме е "раздуването" на капака, което е вдъхновено от американските мускулести автомобили, което е леко "осквернение". За сега цената на този уникален Merc е скромните 10 хил. долара.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини