Отидете към основна версия

4 209 18

Audi Sport Edition - лимитирано R8 от Audi

Подразделението отговарящо за автомобилните спортове на Audi остави своите гледни точки върху пътническото R8, като лимитираната версия ще се произведе в скромното количество от само 200 автомобила. Премиерата на тази машина е часто от автосалона в Ню Йорк, който се провежда в момента в един от най-внушителните градове в света.

Основното, с което ще се отличават тези екземпляри, е двуцветната комбинация, която съчетава сив мат или гланц със червени детайли -класическа комбинация. Към нея са прибавиени и черните 20-инчови джанти с много малко Y-образни спици. Според варианта на спирачна система ще бъдат оцветени спирачните апарати - червен или антрацит. Комбинацията за интерора пък е червена и черна кожа и сигнатура с метални плочки за всяка специфична бройка от версията.

Изпълнителният директор на компанията - Щефан Винкелман споделя, че автомобилът е създаден с цел да се отпразнува най-успешната година за подразделението с общо 24 титли и 85 победи в състезания по света, като това включва общо над 100 подиума за R8 LMS. Цената на автомобила ще бъде 205 хиляди евро или с около 20 хиляди над цената на стандартния модел, доколкото това важи за суперспортен автомобил с над 500 конски сили.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини