Отидете към основна версия

8 024 8

Продават чудесно Ferrari F40

Едва ли има човек на планетата, който да знае за Ferrari F40 и да не го харесва. Концепцията, която показва тази машина на света, е актуална дори и сега, като говорим за всичките направления - форма, лекота, материали и двигател, а на всичкото отгоре дизайнът и не остарява.

В момента можете да се сдобиете с чудесен екземпляр от тези 1311 произведени машини на цена от над милион долара и тук ще ви представим един точно такъв.

Автомобилът е създаден в последната година на производство и е изминал малко над 25500 километра, което означава, че двигателя и трансмисията би трябвало да са в чудесно здраве. Наскоро върху него е извършена почти пълна ревизия, която включва ремъци, ролки, масла, обтегачи и кабели за свещите.

Освен това обаче, тук са извършени и няколко подобрения - тампоните на предното окачване са сменени с такива от Challange версията, турбокомпресорите са с по-голям капацитет, а и изпускателната система е заменена с нова от фирмата Tubi. Това означава, че вероятно имаме и леко повишена мощност в сравнение със стандартната от 478 конски сили идваща от 2.9-литровия V8 битурбо, което е добре дошло за всеки ентусиаст.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини