Last news in Fakti

29 Май, 2017 07:15 8 010 8

Продават чудесно Ferrari F40

Продават чудесно Ferrari F40 - 1

Едва ли има човек на планетата, който да знае за Ferrari F40 и да не го харесва. Концепцията, която показва тази машина на света, е актуална дори и сега, като говорим за всичките направления - форма, лекота, материали и двигател, а на всичкото отгоре дизайнът и не остарява.

В момента можете да се сдобиете с чудесен екземпляр от тези 1311 произведени машини на цена от над милион долара и тук ще ви представим един точно такъв.

Автомобилът е създаден в последната година на производство и е изминал малко над 25500 километра, което означава, че двигателя и трансмисията би трябвало да са в чудесно здраве. Наскоро върху него е извършена почти пълна ревизия, която включва ремъци, ролки, масла, обтегачи и кабели за свещите.

Освен това обаче, тук са извършени и няколко подобрения - тампоните на предното окачване са сменени с такива от Challange версията, турбокомпресорите са с по-голям капацитет, а и изпускателната система е заменена с нова от фирмата Tubi. Това означава, че вероятно имаме и леко повишена мощност в сравнение със стандартната от 478 конски сили идваща от 2.9-литровия V8 битурбо, което е добре дошло за всеки ентусиаст.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    8 14 Отговор
    Тва да не е самовар та водата да му почва от 140 ???

    Коментиран от #2, #3, #7

  • 2 оня с магарето

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Да бе и километража като на твоето бмв - до 220 ! А?
  • 3 С катъро

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Това е американско изпълнение, самоварите са в савецката версия
  • 4 Анонимен

    19 0 Отговор
    Добре е да се прави разлика между Целзий и Фаренхайт
  • 5 с мулето

    16 0 Отговор
    Градусите са по фаренхайт а километража е в мили! анадънму риишли?
  • 6 Кибик

    16 2 Отговор
    Любимия номер на селските хитреци е да се представят за по-прости отколкото са, но с много лек намек че всъщност са тарикати. Има ги и тук.
  • 7 Зайо Байо

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    140 градуса по Фаренхайт са точно колкото е и началната точка на ТДС-а ти или 60 градуса по Целзий.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.