Отидете към основна версия

54 228 42

Най-уродливият Mercedes-Benz в света

  • mercedes-benz-
  • clk-
  • тунинг

"Пазете от погледа на деца заради риск от доживотни психически травми" и "Измийте си веднага очите с обезмаслител" са само част от призивите към потенциалните купувачи, попаднали на обявата за продажба на движимата собственост от снимките. Започнал живота си като Mercedes-Benz CLK, този британски "хот род" се предлага в eBay срещу £3 500.

Продавачът на изделието твърди, че се занимава с тунинг на автомобили и мотоциклети от 35 години. Може само да се предполага как ли са изглеждали творбите от по-ранните етапи на кариерата му, когато все още не е бил чак такъв виртуоз на дизайна.

Удивителното в цялата история е, че хибридът между спортно купе, багер и Zamboni има дори сертификат за движение по британските пътища, регистрационни номера и застраховка.

Противно на очакванията всички детайли по каросерията са изработени от ламарина с дебелина 1 мм, а не от фибростъкло. "Колата" има дори светодиодни фарове.

Най-уродливият Benz на планетата има V-образен 6-цилиндров двигател с мощност 218 к.с. Продавачът твърди, че харчи само 9.5 на сто. ABS-ът и ESP-то са запазени, а пробегът е едва 240 км.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини