Отидете към основна версия

27 587 68

Щракнаха новия Duster отвътре

  • dacia-
  • duster. франкфурт 2017

Снимки, направени по време на закрито представяне на второто поколение Dacia Duster пред журналисти, показват за пръв път интериора на румънското SUV. Новият модел ще бъде представен на салона във Франкфурт след седмица.

В оформлението се забелязват както познати, така и съвсем нови елементи. Воланът с четири спици, например, има дизайн, който може да се види в почти всеки модел на Dacia от последните две години. Традиционните три циферблата обаче са отстъпили място на два с дисплей помежду им.

На очи се набиват трите отвора на вентилационната система над централната конзола, новата мултимедия и дисплейчетата в кръглите контролери на климатичната инсталация. Информационно-развлекателната система ще се предлага в две версии, като по-евтината е позната добре от фейслифта на Logan.

На централната конзола се появяват държачи за чаши, скоростният лост има плосък връх като в някои модели на Renault, а бутоните за управление на страничните стъкла са мигрирали на кората на шофьорската врата.

Новият Duster ще се оборудва с 1.2-литров бензинов двигател с принудително пълнене и 1.5-литров турбодизел. В зависимост от модификацията ще се предлагат двойно предаване и шестстепенна трансмисия EDC с два съединителя.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Подробности за новата Dacia Duster

    Франкфурт, Германия. Наш екип от мястото на събитието. Най-големите автомобилни производители на Стария континент си дадоха среща в Германия, за да ...
    14.09.2017
    27 134
    61