Отидете към основна версия

4 586 20

Ето го новото BMW X2 F39

BMW постепенно ще запълни изцяло гамата си от SUV автомобили, като вече остава само луксозният гигант Х7 да се появи на пътя. Тук обаче, ще си говорим за малкия спортно насочен X2, който може да бъде причислен към SAV-овете и големия си брат X6. Това, естествено, идва от цялостната форма на автомобила, който седи значително по-ниско и разлято от X1.

Новите автомобили на Баварците определено имат по-предизвикателен дизайн от леко скучните модели, които виждахме досега и X2 ни допада много, а тепърва очакваме Z4 и 8-Series. Освен отличния дизайн, машината притежава и много нисък коефициент за въздушно съпротивление от 0.28. Външните пакети ще са три, като тези с по-спортно излъчване са два от тях - M Sport и M Sport X. Багажното пространство достига 470 литра, което е по-малко от X1, но това се очаква от формата на автомобила.

Платформата е същата като при X1 и Mini Clubman, като и новата 1-Series ще се възползва от нея. Тя е насочена към предното предаване, с което ще са версиите sDrive 18i и 18d, като те ще бъдет екипирани с шестстепенна ръчна скоростна кутия. Първи обаче, ще бъдат пуснати xDrive версиите 20i, 20d със съответно 192 и 190 конски сили, които ще са екипирани с осемстепенна автоматична скоростна кутия, като впоследствие ще се включат 25i и 25d.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини