Отидете към основна версия

31 978 37

Колко струва огромният пикап на Toyota у нас?

  • toyota-
  • tundra-
  • mobile.bg-
  • цени

Отговор на този въпрос ни дава една бърза справка в най-големия сайт за автомобили в България. Оказва се, че предлагането на тези непривични за нашата страна огромни пикапи не е никак малко.

Какво всъщност представлява Toyota Tundra? За нашите разбирания това не е пикап, а камион. Tundra се предлага в две генерации - от 2000 до 2006-а и от ноември 2006 до наши дни. Особено второто поколение е изключително голямо, с гигантски 5.7-литров бензинов двигател и с мощност от 381 к.с.

Максималният въртящ момент се предава и към 4-те колела. В повечето екземпляри, продаващи се на пазара у нас, оборудването включва: понижаващи предавки, блокаж на диференциал, климатроник, система за изсушаване на дисковете и защита от буксуване, както и система, подпомагаща спускането.

И да не забравим – хладилна жабка, за да държите напитката с подходящата температура. И като всеки пикап, тази Tundra може да се пише като фирмен автомобил, а в същото време да се използва, като частен. Цените започват от 27 000 лв и достигат до 145 000 лв. Можете да разгледате предложенията за Toyota Tundra ТУК.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини