Отидете към основна версия

24 604 24

Jeep vs снежна лавина

  • jeep-
  • wrangler-
  • pentastar

 

Марката Jeep отдавна се е превърнала в нарицателно за всички автомобили с висока проходимост. От едно известно време насам обаче, американците отстъпват по много показатели, както на японските, така и на европейските всъдеходи.
 
Въпреки това от компанията малко, по малко започват да оправят нещата, а през 2012 година се очаква моделите на Jeep да претърпят доста модернизации. Най-голямата новост при  Wrangler е свързана с новия агрегат.
Става дума за 3.6-литровият мотор Pentastar, който ще замени поостарелия 3.8-литров двигател. Последният отстъпва на иновацията, както по мощност, така и по икономия на гориво.
 
Както и да се приемат нововъведенията, които предстои да бъдат направени на модела Wrangler, той си остава един от култовите всъдеходи в съвременната автомобилна история.
 
Поради тази причина никак не е удивително, че от Jeep са избрали този интересен сценарий за своята нова реклама. В нея се разказва как Wrangler е способен да изпревари снежна лавина, но и дори да не успее, пак намира изход от ситуацията.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини