Отидете към основна версия

23 206 61

Ето го новото BMW X4

  • bmw-
  • x4

 

"Епидемията" от компактни кросоувъри окончателно зарази големите автомобилни производители в Европа. Баварският концерн също не изостава от тази тенденция и явно е решил да не се ограничава само с моделите X1 и Х3.
 
Компактните кросоувъри на BMW ще се увеличат с още един и той ще бъде обозначен с индекс Х4. Най-вероятно новият автомобил с повишена проходимост ще се появи в продажба през 2014 година, но вече са налични първите му изображения.
 
Те, естествено са неофициални. Разпространи ги британското специализирано издание AutoExpress, но според него именно по този начин ще изглежда бъдещото BMW X4.
 
От рендърите ясно се вижда, че в профил Х4 ще повтаря до голяма степен линиите на модела Х6, което ще го направи значително по-агресивно изглеждащо от съплатформеника Х3.
 
За съжаление на този етап няма никаква официална информация относно техническата страна на BMW X4. За главни конкуренти на новото Х4 се смятат все още нероденото Audi Q6 и компактното Porsche Cajun.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Официално: BMW X4 ще има

      Баварсаката компания официално потвърди плановете си увеличаване на моделната гама при кросоувърите. Немците заявиха, че след няколко го ...
    14.01.2012
    11 854
    31