Last news in Fakti

12 Февруари, 2012 13:02 23 197 61

Ето го новото BMW X4

  • bmw-
  • x4

 

"Епидемията" от компактни кросоувъри окончателно зарази големите автомобилни производители в Европа. Баварският концерн също не изостава от тази тенденция и явно е решил да не се ограничава само с моделите X1 и Х3.
 
Компактните кросоувъри на BMW ще се увеличат с още един и той ще бъде обозначен с индекс Х4. Най-вероятно новият автомобил с повишена проходимост ще се появи в продажба през 2014 година, но вече са налични първите му изображения.
 
Те, естествено са неофициални. Разпространи ги британското специализирано издание AutoExpress, но според него именно по този начин ще изглежда бъдещото BMW X4.
 
От рендърите ясно се вижда, че в профил Х4 ще повтаря до голяма степен линиите на модела Х6, което ще го направи значително по-агресивно изглеждащо от съплатформеника Х3.
 
За съжаление на този етап няма никаква официална информация относно техническата страна на BMW X4. За главни конкуренти на новото Х4 се смятат все още нероденото Audi Q6 и компактното Porsche Cajun.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    6 1 Отговор
    Смях от всякъде чакам БМВ да запълният цифрите от 1 до 10 и сега чакам отговор от Мерцедес и те да запълнят полвината анг. азбука. Това X4 е безмислен модел на годината...
  • 2 Симеон

    1 4 Отговор
    Марио и тук се изказваш много, ама много неподготвен. Може би ти знаеш повече от маркетолозите на БМВ за това кои модели са смислени и кои не. Иначе колата е с уникален дизайн. Браво на БМВ
  • 3 520 зендер

    5 1 Отговор
    Не ми харесва.Изобщо не бих го различил от х1 примерно отпред.Аз всъщност не обичам кросоувъри джипки и незнам си какви 4 по 4 машини.Преди да падне снега смачках едно Х5 на магистралата-водача му гледаше от високо но при високите скорости джипката увяхна....

    Коментиран от #19

  • 4 ицо

    1 4 Отговор
    Да изглежда много добре!
  • 5 Марио

    3 0 Отговор
    Не виждам кой има нужда от това. Единствените смислени Х са 5 и 3...на кого ми трябва малък безполезен Х6? Това само някоя п..ка на някой дебеловрат чичко може да го кара...Умален Х6 не виждам уникален дизайн... БМВ не е това което беше като бях малък имах огромна любов към тях ама колко си накупиха стари тройки и сега с тези маркетингови решения вече ми се повръща като чуя за БМВ.

    Коментиран от #15

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 adada

    3 0 Отговор
    Най-безмислената и тъпа кола на годината отпред прилича на слонски г.з, отзад е нещо средно между x6 ili bmw 5
  • 9 ML 320 CDI

    0 6 Отговор
    голям красавец е.все пак е бмв а не форд или фиат.как ще казвате че х6-та е безполезна,като по често се виждат х6-ци от колкото х5-ци или х3-ки.за мен х6-та е най красивия СУВ на света,тя е спортен джип.затова я водят СПОРТ АКТИВИТИ КУПЕ.влезте в уикипедия и ще видите най долу производство и продажби.през 2008 са произведени 26580 х6-ци,през 2009 41667 и през 2010 46404.100% че до сега са произведени над 50 000 х6-ци.нищо чудно че излезе фейслифт.дано и х4 да е толкова успешен модел
  • 10 Mario

    3 0 Отговор
    x6 за мене е европейския хамър само че в пъти по-безполезен защото не може и по косена трева да се движи. Казва " Хей х.. ми е малък ,но пък имам много пари и седя 1 идея по-нависоко от колегите с 5-ци и 7ци"

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5UwOBKSHl-c[/youtube]
  • 11 Георги Цочев

    3 0 Отговор
    Грозен! А относно X6- изключително безсмислен автомобил
  • 12 gen_ata

    3 0 Отговор
    отпред е много грозна....могат само да мечтаят за муцуна на Q5,6,7 или която щете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 13 Иво Димитров

    4 0 Отговор
    смешна работа ...
  • 14 The Bear

    1 0 Отговор
    Относно смисъла на колите - щом някой ги купува, значи вижда смисъл в тях. Ако не се харчат - ще спрат да ги правят. Вкусове различни - шарен свят. Но интересно защо Ауто-билд показва доста различено оформление на фарове и някои линии от това тук. Интересно кое ще се окаже истина - това в Ауто-билд е доста по-красиво от картинките тук.
  • 15 Kobester

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Марио":

    @5 Да, и аз така. Всеки п...чо кара бмв 3ка на по 800 години и се мисли за безсмъртен и за голяма работа, как да не я мраза марката после.
    @3 Че то бмв, ауди и порше почти не се различават моделите им, всичките серии изглеждат еднакво.
    Че Х6 е безмислена, безмислена е, най-грозния и тъп джип.
    Това ми прилича на умалено Х6, нищо кой знае кво, не ми харесва грам. Като цяло пълен провал.


    Имат много хляб да ядат бмв докато стигнат мерцедес.
  • 16 ----

    1 0 Отговор
    x6 e napraven da si hodish po kafetata i na sunny beach ne za prenos na kartofi i lamarini!
  • 17 рфт

    2 0 Отговор
    Кое му е уникалното на дизайна ,бе Симеончо? Ти знаеш ли смисъла на думата уникален?
  • 18 didi

    1 1 Отговор
    Колата е страхотна, красива и нвероятно комфортна предполагам. Не знам защо хората от предните постове са толкова озлобени, вероятно защото не могат да си я позволят. Но това пък не значи , че трябва да се превръщат в hater-и , бих им препоръчала да си запазят достойнството и да замълчат. Аз карам вече 6 година BMW ,купено ново от представителството на марката и през всичките тези години въпреки, че почти не слизам от нея ,освен консумативи, нищо друго не и се е налагало да сменям. Колата се изплати стократно. Страхотна марка ! Държа да отбележа, че не съм мутреса и мъжа ми си има легален бизнес.
  • 19 hienata

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "520 зендер":

    @3 "Преди да падне снега смачках едно Х5 на магистралата-водача му гледаше от високо но при високите скорости джипката увяхна...." - а на мене все ми пишеш,че не се състезаваш. Ще видим ние тази работа:))). Това на втората снимка ми прилича на GT само е по-късо.Иначе отдавна не ги различавам X3 от X5 , сега няма да различавам X4 от X6, но на кой му пука важното е продажби да има.
  • 20 richart

    2 0 Отговор
    izlagaciq na BMW
  • 21 oqq

    0 3 Отговор
    mmmm strahotna e,samo X6 e po dobyr
  • 22 Ревизоро

    5 0 Отговор
    Дизайна е гола вода.
  • 23 Evolution

    2 1 Отговор
    По-грозно нещо не можаха ли да сътворят?! ...
  • 24 Мариян Димитров

    2 0 Отговор
    mqza malko na x6 otzad
  • 25 голо дупе

    5 0 Отговор
    За гъзария става пред мацките!
  • 26 342

    0 4 Отговор
    еи има ли друга марка която е по добра ?
  • 27 голо дупе

    3 1 Отговор
    Разбирасе че има ТОЙОТА !
  • 28 AXx

    2 0 Отговор
    E Izvinqvam Se No ve4e se izlagat.... Mojeshe da napravat Mn po qk jipa Ne mi haresva Izob6to ( DOntlike) Upredeleno Bmw Toku 6to izgubi edin fen :) I shte prodoljavat da gubiqt fenove ako prodoljavat taka Gram gram gram ne mi haresva Vsi4ki jipove na BMw sa takiva bizoni.. o4akvax ne6to Izvan zemno nqma zna4enie ....
  • 29 Димитър

    0 2 Отговор
    Това са все още спекулаций и не се знае как ще изглежда, автомобила ще излезе едва след 2 години а си личи че тъпите британци не са наясно с тенденцийте на БМВ - отзад са сложили стоповете на Х1 и М пакет бронята на новата Х3, а отпред изглежда 100% като новата 1ва серия Това е калпав монтаж и нека феновете на Х серията бъдат спокойни - това не е новата Х4 а тази недомислица е далеч от реалността
  • 30 кккк

    3 1 Отговор
    И в САЩ като видят БМВ ,особенно двуврато гледат кой го кара

    Коментиран от #34

  • 31 Гост

    1 1 Отговор
    Е тва е! Това е най-прекрасният автомобил който някога са виждали моите оченца. Лада Нива и УАЗ боб да ядът :D Само наблюдавайте с колко ненужни екстри и цена ше изскочи тва творение!
  • 32 mercedessss

    3 0 Отговор
    vsi4kite im jipove na bmw kato izklu4im staroto x5 ne stavat za nishto. Tpq pak x4 kak sa go izmislili sigurno sha e pak sashtoto darvo kato x6 i zashto nali kato e jip trqbva i za balkan da stava?? a tova kato go gledam s takiva niskoprofilni gumi... Toyota Land Cruiser i mercedes G-clasa da jipoovete za men
  • 33 оги

    1 2 Отговор
    Колеги да не плюваме джипа става все пак Х серията се прави по номерата им х1 е най малкия х2 после х3.... х5 беше най голямата направиха х6 то стана най големия клас сега х4 е добре измислен за поредицата си а като не сме го вижали от близо да не коментираме по снимката даже в тази снимка изглжда по хубава от първите снимки кадето бяха пуснали по нета.
  • 34 Kobester

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "кккк":

    @30 Нормално, и американците са си малко шувинисти, обичат си техните коли........................................................... и лексус. Не много хора карат БМВ там и като цяло европейски коли. Все едно тука като видиш вайпър да не го загледаш и да видиш кой го кара.
    @19 Абсолютно
    @18 Може би защото е твърде излишна, може би защото прилича на умалено Х6(което още повече го обезмисля), въобще няма нищо с финансовата гледна точка(поне при мен)
    Толкова много джипове(или по-скоро малки суфове) е абсолютно безмислено според мене. 2 са достатачно, както при VW. Големия Touareg и мънинкия Tiguan. Абсолютно достатачно.
  • 35 ВИП АМГ

    0 2 Отговор
    mnogo dobro
  • 36 brookland

    4 1 Отговор
    тва се явява малкото на Х6, много е грозно... вместо да направят един огромен джип който да бъде Х7, и да бъде по голям от Х5 и съответно грамаден като Ленд Крузера и по го-голям от ГЛ-а те баварците правят ч..джийски разновидности на Х1 Х3 Х4 - женски джипове

    Коментиран от #43

  • 37 ЗИС

    1 1 Отговор
    Аман от скучни изгъзици!
  • 38 Георги Георгиев

    2 1 Отговор
    е за кво го направиха като Х6...................?!?!
  • 39 пепси

    1 1 Отговор
    б
    а
    р
    а
    к
    а
  • 40 аоя

    1 1 Отговор
    Тази скосената линия отзад на моделите им дет изглаждат като хеч бек е много грозна. Съсипаха хубавата марка с новите модели
  • 41 nemo 84

    1 0 Отговор
    haresvami
  • 42 Тони

    1 1 Отговор
    След няколко години да очакваме ли Х2?!?!
  • 43 Kobester

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "brookland":

    @36 Да и аз за това съм си мислел, 1 конкурент на LX, QX, LandCruiser и Gl ще е добър вариант, много по-добър от поредния малък суф.
  • 44 оги

    1 1 Отговор
    Барака е за вас защото завиждате на джипа и на марката карайте си японските и френските коли и си трайте............някакъв умник ако излезне да каже оги ти какво караш от сега да му отговора аз карам голф 5 ;)

    Коментиран от #46

  • 45 nqkoi

    1 1 Отговор
    е дано не го произвеждат в тоя вид,че то това на кола не прелича

    Коментиран от #48

  • 46 ВИКТОР СЛАВОВ

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "оги":

    @44 И,като караш "Голф 5" ти си нек'ъв модерен ли?
  • 47 520 зендер

    2 0 Отговор
    Радоване,незнам за оги дали е модерен ама ти май си демоде.
  • 48 ВИП АМГ

    0 2 Отговор

    До коментар #45 от "nqkoi":

    @45 fiata v garajat ti po hubav li e?

    Коментиран от #49

  • 49 nqkoi

    1 2 Отговор

    До коментар #48 от "ВИП АМГ":

    @48 ne 3-te mi benza v dvora na 3-etajnata mi kashta sa po hubavi,tova ne beshe li mqstoto kadeto vseki izkazva svoeto mnenie ne koi kakvo kara

    Коментиран от #50

  • 50 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "nqkoi":

    @49 tova miasto kakto go narichash ste go prevarnali v miasto za izbivane na kompleksi.
  • 51 мирослав борисов

    1 3 Отговор
    пичове разберете че по добро от японското Н'Е'МА с тераното от каде ще мина с тва немога и да си помисля !!!!
  • 52 оги

    1 2 Отговор
    Радоване аз не се кефя че карам голф 5 кефих му се на времето като бях го взел за 23 бона а ти на какво се кефиш ?...
  • 53 el_passo

    2 1 Отговор
    nqkoi .... е дано не го произвеждат в тоя вид,че то това на кола не прелича .... батка няма и да прелича това е джип ;) а визията му е 100 пъти по добре от вашите смешни тойоти
  • 54 РАДО

    1 0 Отговор
    АЗ ИМАМ ГОЛФ 5, ВЗЕХ ГО ЧИСТО НОВ ПРЕДИ 8Г. НАВЪРТЯЛ СЪМ МУ 100К, НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ 1.4БЕНЗИН.ИМАЛ СЪМ АУДИ А6 ХУБАВИ СА НО ТРОШЛИВИ, ИМАХ ТОЙОТА КОРОЛА МНОГО ЯК АВТОМОБИЛ 93Г. 124 КА НА МЕРЦ СТРАХОТНА ВОЗИЯ ИМАХ И ВОЛГА УДОБНА, ТРОМАВА И С МАЛЪК РЕСУРС
  • 55 Г-клас

    1 1 Отговор
    Мерцедес е по хубав автомобил, аз имам Г- клас сложих му джанти 20-ки и сега никой не може да ме барне, номер 1 съм в квартала и у целото село.

    Коментиран от #56

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Г-клас

    1 1 Отговор
    Аз ли нямам бе? Имал съм и съм карал коли за които можеш само да мечтаеш. Помирисвал ли си някога кожата в салона на Ферари Енцо, а? За Mc Laren F1 чувал ли си? Е това са коли които съм имал удоволствие да управлявам и които съм сигурен, че ти даже няма и да видиш .
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    BMW i Mercedes benz sa nai dobriat izbor.
  • 60 Газар

    0 1 Отговор
    Да не работиш в автомивка за скъпи коли? ;-)))))

    Коментиран от #61

  • 61 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Газар":

    @60 smiah v zalata