Отидете към основна версия

46 445 58

Идеалната кола за БГ рибари за 4000 лв.

  • volkswagen-
  • golf-
  • variant-
  • 4x4

Рибарите обикновено пътуват доста в търсене на перфектния водоем, а офроуд отсечките рядко са дълги и тежки. Точно заради това те се нуждаят от автомобил, който е за предпочитане да има 4х4 предаване, но иначе да е практичен и удобен за използване по обществената пътна мрежа.

Цената също не е за пренебрегване, а ако въпросният автомобил предлага и достатъчно комфорт и екстри, за да може да бъде използван и в ежедневието, рибарят е напълно спечелен. Точно поради тази причина се спряхме на VW Golf Variant 4×4.

Третото и четвъртото поколение на Volkswagen Golf се предлага в комби вариант с 4х4 задвижване. Разбира се, то не може да се сравнява с ефективността на системата за двойно задвижване на Impreza например, но е достатъчно, за да ви измъкне от куп неприятности.

Тези коли са малко скучни, но за сметка на това са лесни и евтини за поддръжка, така че отделете им нужното внимание. Има ги и в турбодизелов вариант. У нас се предлагат, както доста "изморени" екземпляри, така и такива, в които все още има още "хляб". Петото поколение също е отличен вариант, но е по-скъпо. Какви Golf-ове комби 4х4 се предлагат в България - вижте ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.

Свързани новини