Отидете към основна версия

9 894 9

Наркоман падна върху кола, опита да я открадне

  • инцидент-
  • наркоман-
  • кражба

Полицията в английския град Манчестър публикува видео от охранителна камера, заснела как човек пада от прозореца на хотел върху кола, изправя се невредим и прави опит да я открадне. "Невероятния Хълк", както британската преса вече нарича мъжа, се оказва 37-годишният Майкъл Марлър, който преди това е заклал приятелката си.

Марлър и Даниел Ричардсън били двойка от 3 години и в деня на инцидента празнували Свети Валентин, разказва Daily Mail. Момичето се било сдобило с голяма сума пари и двамата си купили огромно количество кокаин. Последвало денонощно друсане, които завършило трагично.

Марлър намушкал с нож 15 пъти гаджето си, след което се хвърлил от прозореца на хотелската стая. Приземил се върху покрива паркиран автомобил, но веднага скочил на крака и понечил да измъкне шофьора от купето, за да му отнеме колата.

След като не успял, Марлър продължил да бяга по улиците, да напада хора и да опитва да краде други автомобили, преди най-сетне да бъде обезвреден от полицията. В последвалия процес заявил пред съда, че през живота си не бил убивал дори паяци и се смята за добър човек. Присъдата на Марлър, който е баща на шест деца, предстои да бъде обявена.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини