Отидете към основна версия

3 870 6

VIP-маршрутка с Lambo врати

  • mauck-
  • msv 1120-
  • custom coach corporation-
  • бус

Неведнъж сме ви разказвали за всевъзможни автомобили, в това число и класически Лади, които саморъчно са оборудвани с врати тип "гилотина". Сега обаче ще стане дума за един бус който разполага с Lambo врати (най-точно, те са като на McLaren).

Луксозната "маршрутка" е дело на ателието Custom Coach Corporation от САЩ и разполага и с още куп интересни "екстри". Така например окачването е пневматично, каросерийните панели са от специален стъклопласт, а междуосието е 3 650 мм.

Луксозният бус се нарича Mauck MSV 1120 и се задвижва от огромен V-образен осемцилиндров двигател с работен обем 7.4 литра. Агрегатът, мощността на който е 290 конски сили, е заимстван от Chevrolet.

Моторът работи съвместно с четиристепенна автоматична трансмисия. Вътрешното пространство също впечатлява с кожени дивани, климатична инсталация, телевизор, минибар и мощна аудио система Kenwood.

До момента ателието Custom Coach Corporation е произвело само 100 бройки от буса Mauck MSV 1120 и всичките обслужват различни VIP мероприятия.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини