Отидете към основна версия

29 240 21

БГ цени на новото Suzuki Vitara

  • suzuki-
  • vitara-
  • българия

В началото на седмицата у нас беше представено новото поколение на един емблематичен автомобил с повишена проходимост. Става дума за новото Suzuki Vitara, което стъпи на родна земя по същото време, когато вносителят на японската марка у нас чества своя 25-годишен юбилей. Що се отнася до Vitara, то първото поколение беше истински малък всъдеход.

Конструиран на рама, разполагащ с понижаващи предавки и предлагащ се с дълга и къса база. В моторната гама имаше дори V6 двигател. С други думи това беше компактен, но наистина пълноценен всъдеход, но не предлагаше никакъв комфорт. Сега Vitara е по-близо до асфалта, предлага много повече удобства и екстри, но всъдеходните ѝ качества, макар и по-скромни, не отстъпват на нито един от кросоувърите в този клас.

Автомобилът се предлага у нас с два бензинови двигателя и с три нива на оборудване. Налична е както версия с 4х4 предаване, така и вариант само с предно. Сега вече са ясни и цените на новата Vitara за България. Те започват от 31 000 лева и стигат до 54 000 лева. Вижте и цялата ценова листа на модела Vitara за България.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 36 гласа.

Свързани новини