Отидете към основна версия

19 269 38

Продава се BMW 740i E38 на 250 км

  • bmw-
  • 7er-
  • e38-
  • обява-
  • продажба

E38 е любим модел не само на почитателите на BMW, а и на много фенове на немското автомобилостроене от 90-те години на миналия век. За съжаление шансовете да се попадне на запазена седмѝца от тази генерация стават все по-малки.

Автокъща за луксозни автомобили от полския град Зджешовице обаче предлага Е38-ица, от която могат да се подкосят коленете дори на спецовете от музея на BMW. Тъмнозелената лимузина заслужава да попадне само в ръцете на достатъчно предан на марката купувач, който е готов да плати 390 000 злоти (€90 973).

Сумата може да изглежда абсурдна за относително масов модел на 21 години, но откакто е излязло от завода, това BMW 740i е изминало едва 250 км, а след още 10 години ще може да получи официален статут на олдтаймер.

E38 в подобно състояние днес практически не може да се намери. Въпросът не е само в пробега, а и в степента на съхранение. Седмѝцата явно е била в ръцете на собственик, който не е жалил грижи за нея, въпреки че не я е карал.

Продавачът е готов да предостави пълна документация за историята на тази капсула на времето. Тя е посещавала сервиз общо четири пъти, последният от които на 190 км.

Гумите са оригиналните, монтирани в завода, и никога не са сменяни. По тях още има "мустачки".

По каросерията още стои фабричният восък. Дори по спирачните дискове няма ръждиви следи.

Мениджърът на автокъщата Komfort Trans, която продава седмѝцата, споделя само за един проблем: "Никога повече няма да открием автомобил в по-добро състояние".

Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.

Свързани новини