Отидете към основна версия

5 649 10

Nissan пооправи дизайна на Murano

  • nissan-
  • murano

Японската компания Nissan представи на автомобилното изложение в Лос Анжелис обновеното Murano. Фейслифтът на третото поколение на кросоувъра впечатлява с козметични промени по външността, с нови цветове и с по-богато базово оборудване.

От автомобилите преди рестайлинга, новото Murano се отличава по изменената радиаторна решетка, с новата предна броня с триъгълни секции на фаровете против мъгла, с видоизменени и по-изразителни фарове и с променен дизайн на задните светлини.

Нови са и джантите на колата, а в салона са интегрирани по-качествени материали и повече екстри. В качеството на опция се предлага и комплексът за безопасност Safety Shield 360 с функция за екстремно спиране, разпознаване на пешеходци и система за контрол на "мъртвите" зони. Налични са и три нови цвята - Sunset Drift Chromaflair, Mocha Almond Pearl и Deep Blue Pearl.

Основният двигател си остава непроменен - 3.5-литров V-образен шестцилиндров. Налична е и хибридна версия с 2.5-литров компресорен мотор с мощност 264 конски сили и максимален въртящ момент от 368 Нм. Предаването на момента към колелата става през вариаторна Xtronic трансмисия. Предаването може да е само предно или 4х4.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Нов турбомотор за Nissan Qashqai

    Хитовият кросоувър Nissan Qashqai вече се предлага с новия турбодвигател 1.3 DIG-T, разработен съвместно с Mercedes-Benz. Купувачите ще могат да избир ...
    01.10.2018
    11 170
    18