Last news in Fakti

30 Ноември, 2018 09:50 5 596 10

Nissan пооправи дизайна на Murano

  • nissan-
  • murano
Nissan пооправи дизайна на Murano - 1

Японската компания Nissan представи на автомобилното изложение в Лос Анжелис обновеното Murano. Фейслифтът на третото поколение на кросоувъра впечатлява с козметични промени по външността, с нови цветове и с по-богато базово оборудване.

Nissan пооправи дизайна на Murano

От автомобилите преди рестайлинга, новото Murano се отличава по изменената радиаторна решетка, с новата предна броня с триъгълни секции на фаровете против мъгла, с видоизменени и по-изразителни фарове и с променен дизайн на задните светлини.

Nissan пооправи дизайна на Murano

Нови са и джантите на колата, а в салона са интегрирани по-качествени материали и повече екстри. В качеството на опция се предлага и комплексът за безопасност Safety Shield 360 с функция за екстремно спиране, разпознаване на пешеходци и система за контрол на "мъртвите" зони. Налични са и три нови цвята - Sunset Drift Chromaflair, Mocha Almond Pearl и Deep Blue Pearl.

Nissan пооправи дизайна на Murano

Основният двигател си остава непроменен - 3.5-литров V-образен шестцилиндров. Налична е и хибридна версия с 2.5-литров компресорен мотор с мощност 264 конски сили и максимален въртящ момент от 368 Нм. Предаването на момента към колелата става през вариаторна Xtronic трансмисия. Предаването може да е само предно или 4х4.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zombie

    24 16 Отговор
    Нищо не "пооправили" - отпред прилича на X TRAIL а отзад на JUKE . Грозобойник !

    Коментиран от #7

  • 2 Само Дъстър

    8 3 Отговор
    Ще се предлага ли за Европа ?
  • 3 Хахаха

    19 1 Отговор
    Еми да, Горубляне нали е в Европа.
  • 4 Miusuka Madoto

    10 12 Отговор
    Какво грозно Рено!
  • 5 Жребец

    7 9 Отговор
    Отвратитено, поне за мен, на фона на това което предлагат останалите нисан са пълна скръб
  • 6 ккк

    6 8 Отговор
    доста моранота съм виждал с вирнати капаци по отбивките и това няма да е по различно от предшествениците си
  • 7 :D:D:D

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "zombie":

    A от страни на LEXUS RX
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Франсе

    3 3 Отговор
    "Японската компания" ... Уахахахахахха
  • 10 гост

    11 0 Отговор
    Ами не знам какво му е оправеното като предходното имаше много по-отличителен дизайн. Не ги харесвам тези еднакви предници, линии и задници във всички класове на една марка, все някаква характерна линия трябва да се следва, а не само размера на щампата да увеличават. Не даваш 3 пъти повече пари да караш голяма микра.