Отидете към основна версия

9 509 10

Jetta става самостоятелна марка

  • volkswagen-
  • jetta

Слухове за нова бюджетна марка в състава на Volkswagen се носят още откак Renault хвърли пазарна бомба с Dacia. Плановете на немците изглежда най-сетне се осъществят, макар и на първо време само в Китай, твърдят сайтовете Sina Auto и CarNewsChina.

Новата "нискотарифна" марка ще се казва Jetta и ще предлага три модела - седана VA3 (актуалния Vokswagen Jetta), кросоувъра VS5 (базиран на Seat Ateca) и SUV-то VS7 (копие на Seat Tarraco). Те ще носят собствена емблема и ще се сглобяват в завода на FAW-Volkswagen в Чънду.

Основната целева аудитория на Jetta ще бъдат младите купувачи, които са огромна демографска група в Китай, но досега винаги са оставали встрани от интереса на Volkswagen. Проблемът е, че точно тези потенциални купувачи свързват популярното иначе име предимно с евтини таксиметрови автомобили и немците ще трябва да впрегнат цялата си маркетингова машина, за да променят този имидж.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Volkswagen представи бюджетната си марка

    На церемония във Волфсбург се състоя официалното представяне на новата бюджетна марка в състава на Volkswagen. Както вече стана ясно, "немската D ...
    26.02.2019
    9 423
    21