13 Февруари, 2019 11:17 9 491 10

Jetta става самостоятелна марка

  • volkswagen-
  • jetta
Jetta става самостоятелна марка - 1

Слухове за нова бюджетна марка в състава на Volkswagen се носят още откак Renault хвърли пазарна бомба с Dacia. Плановете на немците изглежда най-сетне се осъществят, макар и на първо време само в Китай, твърдят сайтовете Sina Auto и CarNewsChina.

Новата "нискотарифна" марка ще се казва Jetta и ще предлага три модела - седана VA3 (актуалния Vokswagen Jetta), кросоувъра VS5 (базиран на Seat Ateca) и SUV-то VS7 (копие на Seat Tarraco). Те ще носят собствена емблема и ще се сглобяват в завода на FAW-Volkswagen в Чънду.

Основната целева аудитория на Jetta ще бъдат младите купувачи, които са огромна демографска група в Китай, но досега винаги са оставали встрани от интереса на Volkswagen. Проблемът е, че точно тези потенциални купувачи свързват популярното иначе име предимно с евтини таксиметрови автомобили и немците ще трябва да впрегнат цялата си маркетингова машина, за да променят този имидж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защо пак в Китай..........

    30 8 Отговор
    Нашите бакшиши ще ги налазят веднага..........че им омръзна да карат Дачии.

    Коментиран от #2

  • 2 Баце

    29 5 Отговор

    До коментар #1 от "Защо пак в Китай..........":

    Ще налазят дедовия. Това нещо,ако трябва да покрива европейските норми няма да е по-евтино от Дачия никога. За това и няма да го има в Европа.
  • 3 гост

    25 4 Отговор
    Дачия откакто я направиха кола си вдигна цената за един пълноприводен дъстър от 24х.лв на 36х.лв. Много по-добра кола е сега външно и вътрешно, по-добър двигател, рафинирана, всичко й е наред, но цената е далеч от бюджетната. Едно Сандеро например като го конфигурираш добре и става кола за 24х.лв, а в същото време еквивалентен меган е 28х.лв преди отстъпки. Губи им се смисъла и не заслужават думата евтина или бюджетна.

    Коментиран от #7

  • 4 Пуйо

    13 23 Отговор
    Така е и аз някога заглеждах една нова Дачия,но реших че за тия пари 100пъти по-добре Кадилак CTS,10годишен но пък американски,а не правен от ромънци в час по трудово

    Коментиран от #5

  • 5 ЮМЗ

    12 2 Отговор

    До коментар #4 от "Пуйо":

    РУмъния, рУмънец, рУмънци.(точка)

    Коментиран от #6, #9

  • 6 Аеадэс

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "ЮМЗ":

    Останалото са роми.
  • 7 Госъ

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Преди години и аз ходих в Рено/Дачия Ст Загора за една евридейка на фирмата да харесам, но направо настръхнах от цени! За Сандеро степуей 26 бона, даже и ДДС не ѝ се признаваше!
    Ай сиктир.....

    Коментиран от #8

  • 8 Hoy

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Госъ":

    И какво зема
  • 9 Господ

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "ЮМЗ":

    Сигурно сте преподавател по български
    И такива грешки Ви изприщват
  • 10 гощо

    1 0 Отговор
    Е нали някакъв нискобюджетен Голф ще пускат.Някаква модерна версия на Голф 1