Отидете към основна версия

36 578 29

Две нови автомобилни марки стъпват на българския пазар

  • автомобилен салон-
  • софия-
  • 2019

Само месец след провеждането на най-голямото международно автомобилно изложение на Стария континент – IAA във Франкфурт на Майн в средата на септември, модният подиум се мести в Интер Експо Център, където ще бъдат показани всички най-нови достижения на световната автомобилна индустрия.

За 10 дни София ще се превърне в автомобилната столица на Европа и ще привлече всички, които обичат и се интересуват от коли - любители и запалянковци, журналисти, бизнесмени, специалисти от бранша. При това не само от България, а и от всички страни в региона, понеже това е най-мащабният автомобилен салон на Балканския полуостров.

Изложението традиционно е част от официалния календар на Международната организация на автомобилните производители (OICA), който включва едва дванайсет изложения по света за годината.

По време на предстоящият автомобилен салон в София, посетителите ще станат свидетели на много премиери, както и на старта у нас на две нови за българския пазар марки. Акцентът ще е и върху автомобилите с алтернативни задвижвания, а един късметлия ще спечели чисто нов автомобил на стойност до 36 000 лв.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 60 гласа.

Свързани новини