Отидете към основна версия

9 124 19

Ето го най-мощния сериен всъдеход

  • rezvani-
  • tank-
  • x

Калифорнийската компания Rezvani представи най-мощната и екстремна версия на сериен всъдеход. Иновацията се нарича Tank X и е оборудвана с модернизиран двигател от Dodge Challenger SRT Demon. Агрегатът на Rezvani Tank X е с мощност от над 1 000 конски сили. Максималният въртящ момент е 1 180 Нм.

Двигателят е с работен обем от 6.2 литра, V-образен осемцилиндров е, а всъдеходните възможности на Rezvani Tank X също не са за пренебрегване. Конструкторите на Rezvani Tank X се гордеят и с новото окачване и най-вече със специалните амортисьори Fox racing, мостовете Dynatrac с пневматични блокажи и с 37-цоловите гуми.

Интериорът също е впечатляващ - скъпа кожа, система за нощно виждане, кевларени каросерийни панели и дори система с ядрено електромагнитни импулси EMP, която превъзхожда утвърдените военни стандарти. Изцяло бронираната каросерия върви в комплект със самозалепващ се резервоар (при евентуален пробив).

В оборудването на топ версията Х влизат още устойчиви на куршуми стъкла и система предпазваща от химична атака. Цената на базовото изпълнение на Rezvani Tank е $155 000, но тя е с по-слаб двигател и не е бронирана. Топ изпълнението Tank X струва минимум $349 000, а с добавянето на множеството екстри, може да достигне до половин милион.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 18 гласа.

Свързани новини