Отидете към основна версия

13 871 23

Автомобилите на годината идват: Подгответе се за сензации

  • автосалон-
  • франкфурт 2019

Автомобилният салон във Франкфурт е едно от двете най-големи авто изложения за годината. Форумът отваря врати на 12 септември, а екип на mobile.bg ще е на мястото на събитието откъдето на живо ще ви направим свидетели на най-интересните автомобилни новости, които ще бъдат демонстрирани именно там. Ето какво да очакваме.

Основната сензация


Това безусловно е Porsche Taycan. Електрическата кола на Porsche е седан, но изглежда като четириврато 911. Електромобилът е по-къс и по-нисък от Panamera, разполага с два електромотора и разполага с мощност 680 конски сили. В режим Launch Control мощността достига за кратко и до 761 коня.

Новата кола за народа


Volkswagen ще ни покаже и още един революционен модел, който ще има за цел да се превърне в новата народна кола. Тя отново е електрическа и се нарича ID.3. Това е старт на третата ера на VW - първата започва с "Beetle", а втората с Golf.

Градският мини електромобил


Марката Smart също взе сензационно решение, като се отказа от раз от двигателите с вътрешно горене и вече ще произвежда само градски мини коли на ток. За това ще помогне и вездесъщата напоследък китайска ръка, но така или иначе бензинови и дизелови Smert-ове повече няма да има.

Бизнес седан от ново поколение


Той пък ще бъде демонстриран от Mercedes-Benz и ще е част от подбранда EQ. Към момента, във Франкфурт, този автомобил ще бъде показан под формата на концепция, но според германците новото EQ ще е на конвейера до две години и ще се превърне в новия бестселър на марката.

Суперкари без ток


Италианците от Lamborghini обаче съвсем не са фенове на електрификацията и се готвят да покажат във Франкфурт суперкара Sian (името в превод означава "мълния"). Това ще е най-мощното Lambo в историята и ще бъде оборудвано с 6.5-литров V12 с мощност 785 конски сили. Ще вдига 350 км/ч, а до сто ще ускорява за 2.8 секунди.

4х4


Главната сензация във Франкфурт ще е представянето на изцяло новия Land Rover Defender. По предварителни данни този всъдеход ще бъде показан в изпълнения с къса и дълга база, като на последната, по неофициална информация, може да се появи и версия пикап. Двигателите ще са дизелови и бензинови.

Всичко това, както и останалите премиери от изложението във Франкфурт, ще ви покажем на живо предпремиерно още във вторник, 10 септември, в нашите преки предавания на страницата ни във Facebook, която е на адрес www.facebook.com/www.mobile.bg/. Не ги пропускайте.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.

Свързани новини