Отидете към основна версия

9 497 20

Toyota: Нов Land Cruiser догодина? Пълни щуротии!

  • toyota-
  • land cruiser-
  • слухове-
  • опровержение

Руското представителство на Toyota отрече с необичайно остър тон твърдението на японското сп. Best Car, че следващото поколение на Land Cruiser с индекс 300 ще бъде представено на автосалона в Токио през 2020 г. Подобно на други производители, от компанията отказват да коментират слухове в медиите, но този път са решили да ги опровергаят.

"От името на Toyota Motor заявяваме, че в интернет се тиражира лъжлива информация за датата на представянето, името и техническите характеристики на новото поколение Land Cruiser", гласи съобщението на руското представителство на компанията. Това поставя под силно съмнение всички твърдения на Best Car, включително и за отказа от осемцилиндров двигател в полза на турбиниран V6.

Руски медии все пак са успели да изкопчат някои подробности за новия Land Cruiser. Според тях серийната версия може да се очаква най-рано през 2021-ва, но е по-вероятно моделът да дебютира през 2022 г. Външността на всъдехода все още не е одобрена, а публикуваните от Best Car компютърни графики не се доближават дори до най-ранните предложения на дизайнерите.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.

Свързани новини