Отидете към основна версия

8 274 29

Infiniti предлага уникална услуга за България

  • infiniti-
  • ремонт

Това заглавие може да ви се стори като реклама, но започваме с уговорката, че статията съвсем не е рекламен трик и определено ще наблегнем на нещо друго. На това как всички фирми трябва да се отнасят към клиентите си.

Става въпрос за уникална услуга, предлагана от вносителя на Infiniti у нас. Наистина, Infiniti е от т.нар. премиум марки при автомобилите, но какво от това? Както често сме свикнали да казваме, че в България нищо не ни е наред.

И точно поради тази причина инициативата на Infiniti ни се струва уникална, а всъщност това е нормална практика в развитите страни и би следвало останалите вносители на нови автомобили у нас да обърнат внимание на този казус. А той е следният:

От Infiniti установяват евентуален проблем в една серия от двигатели, носеща индекс VQ37VHR, свързан с един от лагерите на мотора. За да се осигури възможно най-високо ниво на задоволяване на клиента (както трябва да бъде), от компанията стартират програма за цялостна подмяна на въпросните двигатели. Тук не става дума за ремонт, а за пълна смяна с нов агрегат.

Как става това? Клиентът посочва удобни за него дата и час и от компанията идват на зададения от клиента адрес. Предоставя му се заместващ аналогичен автомобил, проблемното превозно средство се взема, в срок от три дни се извършва смяна и - забележете - нова регистрация на двигателя. Последната пак се извършва от служители на Infiniti в КАТ. Освен това гаранционният период на автомобила остава непроменен.

След което отново ви посещават хората от Infiniti и най-любезно ви връщат автомобила в напълно изрядно техническо състояние. Едва ли често чуваме за подобно отношение. Ето заради това смятаме, че за нашата страна това е наистина уникална услуга и хората от останалите фирми, не само в автомобилния бранш, трябва сериозно да се замислят какво точно означава понятието "Отношение към клиента". Нали все пак сме тръгнали да се мерим с развитите страни, където подобни практики във всевъзможни сфери са ежедневие.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини