Отидете към основна версия

6 165 13

С вратите напред по най-опасния път в света (ВИДЕО)

  • кен блок-
  • climbkhana

Американският автомобилен състезател и каскадьор Кен Блок пусна ново видео, което за първите пет часа направи над милион гледания в You Tube. По традиция, клипчето е изпъстрено с впечатляващи трикове, пушек от гуми, но за разлика от станалите традиционни видеа Gymkhana, това се нарича Climbkhana и е снимано на легендарния път "99 завоя".

Във видеото Кен Блок е зад волана на вече познатия ни от други клипове, пикап Hoonitruck. Това е къстъм изпълнение на стар пикап F-150 от 1977 година. Колата е оборудвана с V6 мотор с обем 3.5 литра и с мощност 927 конски сили. Максималният въртящ момент също е впечатляващ - 952 Нм.

Вижте какво прави Кен Блок с тази кола на един от най-опасните пътища в света. "99 завоя" е пътна отсечка в Китай и се счита от специалистите за една от най-сложните и опасни "серпентини" в света. Намира се в планината Тянмън, а рекордът на трасето се държи от електрическия прототип на VW, обозначен с индекс ID.R. Изпълнението на Кен Блок не е толкова бързо, но е далеч по-впечатляващо. Приятно гледане.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 26 гласа.

Свързани новини