Last news in Fakti

28 Декември, 2023 13:16 2 535 1

Продават Ford-а на Кен Блок

  • ford-
  • f-150-
  • пикап-
  • кен блок

Пикапът е участвал в няколко видеа

Продават Ford-а на Кен Блок - 1

Ентусиастите, които желаят да притежават част от наследството на Кен Блок имат възможност да го направят. Уникалният Ford F-150 RaptorTRAX от 2009 г., участвал в няколко от клиповете на Блок за Gymkhana, се предлага на пазара. Този RaptorTRAX, изработен от SVC Offroad, е претърпял мащабни модификации за екстремни офроуд възможности. Интериорът му е разглобен и оборудван с персонализирана клетка против преобръщане, седалки Recaro и барбекю с бързо освобождаване за спонтанни празненства, поръчкови калници от фибростъкло.

Отличителна черта са комплектът от гуми Mattracks ute, който позволява на RaptorTRAX да покорява различни терени - от кал и чакъл до скали и сняг. Задвижван от 6,2-литров V8 с компресор, който е значителен ъпгрейд спрямо серийния двигател, този автомобил сега търси нов собственик, който цени автомобилната история.

Ако сте почитател на Кен Блок и желаете да притежавате част от неговата кариера, RaptorTRAX може да бъде вашият идеален избор, макар и със значителна цена. Понастоящем той е обявен за продажба от LBI Limited на цена от 195 000 щатски долара.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахах

    10 0 Отговор
    "барбекю с бързо освобождаване за спонтанни празненства"
    Кефите ме :-)